Het Instituut Sothys

Een bijzonder moment in de tijd…
home_instituutDe godin Sothys en de met bladgoud vergulde letters van de merknaam prijken op een zacht en diffuus verlichte gevel. Het licht- en schaduwspel verleent de ruimte een rustgevende uitstraling. Donker geelkoperen handsmeedwerk siert de toegangsdeuren. Treed binnen in dit nieuwe universum.

Goudkleurig Castilliaans steen, gebleekt esdoornhout, verguld brons en geborsteld aluminium vormen het decor van het Sothysinstituut.
De subtiele en elegante ontvangstruimte, vormgegeven in sierlijke lijnen, weerspiegelt de vrouwelijke kant van het Instituut.
Warme zandsteentegels, blauw palissanderhout en stevig glas benadrukt de exclusiviteit van dit gebouw.

Laat het stadsgewoel achter u... en ontdek de rustgevende sfeer van de verzorgingsruimte met gedempt licht en licht hout: hier staat de tijd stil – geniet ervan.

In de comfortabele verzorgingsruimte met suggestieve namen als Aroma, Spa, Serena, Aqua, Horus, Amon,… vindt een gepersonaliseerde diagnose plaats, op basis waarvan een gezichts- of lichaamsprogramma wordt samengesteld dat is afgestemd op uw behoeften. Een drankje? Wat gedempter licht? Een speciale muziekkeuze? In het Sothysinstituut wordt aan al uw wensen tegemoet gekomen. De kwaliteit van uw omgeving is immers even belangrijk als de kwaliteit van uw verzorging. Om de effecten thuis te kunnen voortzetten, zal uw schoonheidsspecialist voor u een op maat gemaakt plan opstellen.

Voor een afspraak in een van de Sothys Instituten kunt u bellen naar een van onze verkooppunten.